Tekstoversættelse– Vi kan hjælpe med oversættelse af tekst

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå hurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

LingoBob er et dansk oversættelsesbureau med fokus på tekstoversættelse af høj kvalitet. Vi udvikler software, som gør, at vi kan levere billige oversættelser let og hurtigt. Vores oversættere er alle modersmålsoversættere, hvilket højner kvaliteten af det stykke arbejde, vi yder. Vi tilbyder tekstoversættelser på mere end 70 forskellige sprog og på over 800 sprogkombinationer. Uanset hvilken type tekst, du skal have oversat, kan vi formentlig hjælpe dig. Vores oversætteres kompetencer spænder vidt og bredt, og mange har en faglig baggrund, som kvalificerer dem til at oversætte specifikke tekster som eksempelvis juridiske dokumenter og medicinske journaler.

Sådan bestiller du en tekstoversættelse hos LingoBob

Når du samarbejder med os hos LingoBob kan du forvente hurtig levering, billig ordpris og tilmed kvalitetsgaranti. Det er ligeledes super simpelt at bestille en oversættelse af tekst gennem os. Du uploader blot din tekst til vores online bestillingsformular. Her markerer du, hvilket sprog materialet er skrevet på, og hvilket sprog det skal oversættes til. Du kan også angive en eventuel dato for, hvornår opgaven ønskes løst. Dernæst udfylder du dine kontaktoplysninger, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt med et tilbud. Er du tilfreds med den vejledende pris og det foreslået leveringstidspunkt, kan du lynhurtigt bestille en oversættelse af teksten.

Oversættelse af forskellige teksttyper

Hos LingoBob oversætter vi alle former for tekster. Dette inkluderer tekster med et stærkt fagligt indhold som eksempelvis juridisk, medicinsk eller teknisk materiale. Læs gerne mere om, hvilke oversættelsestyper vi understøtter. Finder du ikke din opgavetype på listen, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Vores netværk af oversættere er verdensomspændende, og vi kan derfor dække oversættelse af langt de fleste tekster.

Tekstoversættelse på alle sprog

Vi finder altid en oversætter, som har tekstens destinationssprog som sit modersmål. På den måde sikrer vi en højere kvalitet og et slutresultat, som er tilpasset kulturen hos din målgruppe. Andre bureauer bruger sjældent modersmålsoversættere, men i stedet flersprogede samarbejdspartnere. Vi tror dog på, at den bedste tekstoversættelse opnås ved, at den ansvarlige har destinationssproget som sit førstesprog. Vi foretager oversættelser af tekster på mere end 70 sprog med over 800 mulige sprogkombinationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lægge sidste hånd på materialet, uanset hvor i verden det skal have sit virke.

Hastighed og kvalitet

Hos LingoBob garanterer vi hurtig levering samt høj kvalitet af alle tekstoversættelser. Så snart du uploader din tekst og har valgt sprog, vil du blive præsenteret for en mulig leveringsdato. Vi tilbyder også hasteoversættelser af tekst. Er oversættelsen af din tekst en hasteopgave, kan du tilvælge dette i formularen. Selvom vi laver hurtige oversættelser af tekst, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, hvilket vi ligeledes stiller garanti for.

Kontakt os for tekstoversættelse

Har du spørgsmål til en tekstoversættelse? Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller vil du blot høre mere om os hos LingoBob? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Dette kan gøres telefonisk. Ring blot på +45 42 67 02 52. Foretrækker du at sende en mail, kan dette gøres til info@lingobob.dk. Du kan også benytte vores bestillingsformular i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.

Oversættelsesbureauet LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være blandt de bedste og billigste oversættelsesbureauer i Danmark.

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.