Slovensk oversættelse

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

Slovensk tales af lidt over 2 millioner mennesker og bliver hovedsageligt talt i Slovenien, hvor slovensk er det officielle sprog. Slovensk betyder “slavisk”, navngivet efter et østligt område i Kroatien, og sproget er baseret på en mangfoldig baggrund. Det slovenske sprog er en udvidet udgave af det latinske alfabet og blev oprindeligt udviklet til kroatisk, men er baseret på det tjekkiske alfabet.

Læs mere om kroatisk oversættelse

Vi oversætter både fra og til slovensk

Hvis du ønsker at få oversat en slovensk tekst eller andet materiale, enten til slovensk eller fra slovensk, er LingoBob et godt valg. Vores netværk består af en stor gruppe af professionelle oversættere, som har stor erfaring og viden inden for det slovenske sprog. Disse professionelle oversættere kan oversætte en tekst for dig, uden at betydningen af den originale tekst går tabt, eller at information mistes i oversættelsen.

Det slovenske sprog skrives med det latinske alfabet, hvor der er tilsat diakritiske tegn, og er præget af mange dialekter. Hvis man ikke kender til sproget og ikke er øvet i slovensk, kan det være svært at få hele forståelsen med i teksten, der skal oversættes. Derfor anbefaler vi, at man anvender en oversætter, der er trænet i slovensk og som har de rette vilkår for at kunne oversætte slovensk, så man er sikker på at opnå den rette oversættelse, der giver mening.

Lande hvor der tales slovensk

Som tidligeren nævnt, anvendes slovensk hovedsageligt kun i Slovenien, hvor næsten 90% af befolkningen anvender sproget. De sidste 10% af befolkningen taler både kroatisk og serbisk, samt et mindre omfang af andre sprog.

Forkortelsen for slovensk

Der er overordnet tre forkortelser for slovensk, hvilket er følgende ISO koder: sl (ISO 639-1), slv (ISO 639-2) og slv (ISO 639-3). Disse ISO koder anvendes til at forkorte slovensk i flere forskellige sammenhænge, man ser det blandt andet på nummerplader.

Bestil et tilbud på slovenske oversættelser

Har du et ønske om at få en oversættelse, enten til eller fra slovensk, kan du i toppen af siden bestille en oversættelse. Dette gør du ved at trykke bestil, hvorefter du skal udfylde en kontaktformular. Derefter vil vi hurtigst muligt kontakte dig med et tilbud, som passer til præcis den tekst, som du ønsker oversat. For eksempel vil denne tekst koste mellem 650-1.143 kr. at oversætte fra dansk til slovensk. Dog skal du være opmærksom på, at dette kun er en vejledende pris. Ønskes der en konkret pris, anbefaler vi, at du bestiller et tilbud, der passer til netop dit tekst formål.

Læs mere om oversættelsestyper

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring LingoBob og vores services, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. 

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst.

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.