Koreansk oversættelse – Vi tilbyder oversættelser fra koreansk til dansk og omvendt

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

Har du en tekst eller andet tekstmateriale, du ønsker oversat til koreansk, vil vores professionelle oversættere hos LingoBob kunne hjælpe. Hos LingoBob har vi et stort netværk af dygtige og kompetente oversættere, der med høj faglighed kan oversætte fra og til koreansk og dansk på modersmålsniveau. Fælles for alle vores oversættere er, at de brænder for sproget og kulturen, og derfor er du altid sikret en oversættelse fra koreansk til dansk eller omvendt, som er af allerhøjeste kvalitet.

Professionel oversættelse af koreansk

En oversættelse fra dansk til koreansk eller fra koreansk til dansk kan være noget af en udfordring for de fleste – også selvom man kender til begge sprog. Sprogene er nemlig vidt forskellige, og der kan derfor hurtigt opstå misforståelser, når der skal oversættes fra koreansk til dansk eller omvendt. Mange vigtige betydninger eller sproglige og kulturelle nuancer kan gå tabt, og der kan nemt opstå grammatiske fejl eller tvetydigheder, så teksten pludselig ikke har samme betydning eller giver samme mening efter oversættelsen. 

Få hjælp til din koreanske oversættelse og undgå dumme fejl

Udover de sproglige forskelle mellem dansk og koreansk er der også andre særlige parametre, som er vigtige at være opmærksom på. Når der oversættes fra dansk til koreansk eller omvendt, skal der blandt andet tages hensyn til, hvilket geografisk område teksten er fra eller skal til, da man eksempelvis ikke skriver ens i Syd- og Nordkorea. Ydermere skal man være opmærksom på, om oversættelsen har den samme betydning som den originale tekst, og at der ikke er mistet information under processen. Der kan hurtigt ske fejl, hvis man ikke er trænet i at oversætte til og fra koreansk, og det anbefales derfor, at der bruges en erfaren oversætter, som har stor viden indenfor lige netop dette sprog samt den koreanske kultur. 

Koreansk oversættelse – forskelle mellem nord og syd

Koreansk er det offentlige sprog i Syd- og Nordkorea, og på grund af det store befolkningstal tales sproget af ca. 80 millioner mennesker. Det er endnu ikke bestemt, om koreansk tilhører en sproggruppe, men sproget har dog nogle ligheder med japansk.

Oprindeligt blev koreansk skrevet med kinesiske symboler, men i dag bruges et andet alfabet kaldet Hangul. I Sydkorea har de dog valgt at blande det nye alfabet, Hangul, med de gamle kinesiske symboler, hvor man i Nordkorea har valgt blot at bruge Hangul. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvilket område der skal oversættes til, når man foretager en koreansk oversættelse, så man er sikker på, at oversættelsen er korrekt udført og derved er tilpasset til de sproglige konventioner i enten Syd- eller Nordkorea.

Vi oversætter både fra og til koreansk, og vi har kvalitetsgaranti

Hos LingoBob oversætter vi som sagt både fra og til koreansk, og vi benytter os kun af de bedste oversættere. Det er vigtigt, at det produkt og den oversættelse, du ender med at have i hånden, er helt korrekt udført. Derfor udføres oversættelserne kun af oversættere med samme modersmål som det sprog, teksten skal oversættes til. Dermed er du sikret, at grammatik og sproglige nuancer og betydninger er bibeholdt hele vejen igennem, så du ender ud med en oversættelse af højeste kvalitet. 

Læs mere om kvalitetsgaranti her.

Lande, hvor der tales koreansk

Som nævnt tidligere tales der selvfølgelig koreansk i Syd- og Nordkorea, men sproget tales også i mindre grad i Kina, Australien, Japan, Canada og USA.

Forkortelser for koreansk

Forkortelser af koreansk bruges eksempelvis til manualer, domænenavne og ordbøger. Forkortelserne for koreansk er ko (ISO 639-1), kor (ISO 639-2) og kor (ISO 639-3).

Bestil et tilbud på koreansk oversættelse 

Ønsker du at få oversat en tekst til eller fra koreansk, kan du i toppen af denne side bestille et tilbud på lige netop den tekst, du skal have oversat. Når du har udfyldt bestillingsformularen, vil vi hurtigst muligt kontakte dig med et tilbud, der er lavet specifikt til dig. Ønsker du en specifik pris, anbefaler vi, at du bestiller et uforpligtende tilbud.

Læs mere om de forskellige oversættelsestyper her.

Har du yderligere spørgsmål, eller mangler du rådgivning til, hvilken oversættelsestype der passer bedst til netop din opgave, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 42 67 02 52 eller på mail.

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst.

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.