Lettisk oversættelse - Vi tilbyder oversættelser fra lettisk til dansk

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

Lettisk tilhører den baltiske sprogfamilie, hvoraf den er en østlig undergruppe af den baltiske sproggruppe. Litauisk er det tætteste sprog til lettisk, og selvom de to sprog ikke er ens, er det de eneste to sprog tilbage i den baltiske sproggruppe.

Læs mere om litauisk oversættelse

Lettisk er et sprog, hvor dele af ord kan være uigennemsigtige. Ligeledes har det lettiske sprog været opbygget på tyske principper. Det har senere ændret sig, og sproget er blevet lavet om, så det nu bygger på det det latinske alfabet.

Vi oversætter til og fra lettisk

Skal du have oversat en tekst fra eller til lettisk, kan LingoBob hjælpe dig. Hos LingoBob har vi et stort netværk af erfarne oversættere. Oversætterne har en høj standard og oversætter en tekst således, at betydningen forbliver den samme som den originale tekst.

På lettisk er det vigtigt at være opmærksom på morfemerne, der, som nævnt, kan være uklare, og det er derfor en god ide at få en professionel oversætter til at oversætte den tekst, du ønsker, til eller fra lettisk.

Hvor tales der lettisk?

Lettisk er det officielle sprog i Letland, hvoraf 1,39 millioner har sproget som modersmål. Sproget bruges primært i Letland, men i enkelte steder af Europa bliver det brugt af 110.000 mennesker.

Forkortelser af lettisk

Forkortelser af lettisk bruges til flere forskellige ting. Man bruger blandt andet forkortelser, når der refereres til sproget, samt til endelserne på webadresser og til nummerplader. I Letland bruges der tre forskellige ISO forkortelser, der alle bruges til forskellige ting. Forkortelserne er følgende lv (ISO 639-1), lav (ISO 639-2) og LIT (ISO 639-3).

Bestil tilbud på oversættelse af en tekst til eller fra lettisk

Ønsker du at få tilbud på en professionel oversættelse enten fra eller til lettisk, kan du trykke på bestil-knappen øverst på siden. Du skal herefter udfylde bestillingsformularen, og vi vil derefter kontakte dig hurtigst muligt. Når vi kontakter dig, er det med et tilbud, der passer specifikt på den opgave, du ønsker at få udført.

Læs mere om oversættelsestyper.

Denne tekst vil eksempelvis koste mellem 650-1.114 kr. Dette er kun en vejledende pris, da prisen afhænger af flere parametre. Der anbefales derfor, at du får et specifikt tilbud for din lettiske oversættelse.

 Er du i tvivl, eller har brug for yderligere hjælp, kan du altid kontakte os på +45 42 67 02 52.

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst.

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.