Hebraisk oversættelse - Få din oversættelse hos os

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

Hebraisk er et Vest Semetisk sprog, som historisk set betragtes som de hebraiske israelitters og deres forfædres. Det hebraiske sprog har sine rødder langt tilbage i tiden, og man så det for første gang for 3.000 år siden. Sproget døde som dagligdagstale for flere år siden, men det blev genoplivet i det 19. århundrede og bliver nu både talt og anvendt litterært.

Vi oversætter både fra og til hebraisk

Har du et ønske om at få over en eller flere tekster enten til eller fra hebraisk, er Lingobob det rigtige sted for dig. Vi består af et netværk af oversættere, der både har viden og erfaring inden for det hebraiske sprog. Vi kan både oversætte dine tekster til og fra hebraisk, og vi kan forsikre dig om, at betydningen af teksten eller informationer i teksten ikke går tabt, efter en oversættelse.

Der findes flere typer af det hebraiske sprog og flere forskellige dialekter, dog spiller bøjningen af ordet altid en afgørende rolle for at kunne danne verber og substantiver. Derfor anbefaler LingoBob at anvende en erfaren oversætter, hvis du ønsker at oversætte en tekst, enten til eller fra hebraisk. Dermed opnår du den bedste forståelse i den oversatte tekst, og teksten bevarer sin mening.

Lande hvor der tales hebraisk

Man kan ikke pege på et enkelt land, der kun benytter sproget hebraisk. Derimod er der 9 millioner mennesker verden over, som anvender sproget. Dog er der 7 millioner af dem, der er fra Israel, og her er hebraisk det primære officielle sprog. Derudover har USA den næststørste hebraiske talende befolkning, hvor der er omkring 221.593, der flydende taler sproget.

Forkortelsen for hebraisk

Der er flere måder, hvorpå man kan forkorte ordet hebraisk: he (ISO 639-1), heb (ISO 639-2) og heb hbo, smp, xdm og obm (ISO 639-3). Disse forkortelser bruges i for eksempel manualer og brochurer, men man ser dem også på nummerplader.

Bestil et tilbud på hebraisk oversættelse

Har du et ønske at om at få oversat en tekst enten til hebraisk, fra hebraisk eller måske begge dele? Så har du mulighed for dette øverst på siden, hvis du klikker på bestil. Her skal du udfylde en kontaktformular, hvorefter vi vil kontakte dig med et tilbud, som er skræddersyet til netop dit tekstformål.

For eksempel vil prisen for en oversætte på netop denne tekst, fra dansk til hebraisk, koste mellem 650-1.648 kr. Prisen afhænger af, hvilken oversættelsestype der passer til tekstens formål.

Hvis du er i tvivl om, hvilken oversættelsestype der passer bedst til netop din teksts formål, eller hvis du blot har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på +45 42 67 02 52.

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst.

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.