Billig oversættelse

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå hurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

Billig oversættelse med kvalitetsgaranti

Hos LingoBob tilbyder vi dig en billig oversættelse, men vi garanterer samtidig, at vi altid leverer tekster af høj kvalitet. Vi er et oversættelsesbureau, der udelukkende bruger professionelle oversættere, som oversætter til deres modersmål, hvilket sikrer dig en oversættelse af høj kvalitet. 

Læs mere om kvalitetsgaranti.

Med afsæt i vores store netværk af oversættere kan vi tilbyde dig billige oversættelser til og fra 51 af verdens meste talte sprog samt til og fra over 20 mindre udbredte asiatiske sprog. Endvidere tilbyder vi billig oversættelse af alle teksttyper. Har du brug for at få en billig oversættelse af en juridisk, medicinsk eller teknisk tekst, så kan LingoBob hjælpe dig.

Når vi udregner prisen på dit tilbud, benytter vi en fast pris pr. ord. Beløbet kan variere en smule afhængigt af sprogkombinationen og sværhedgraden af opgaven. På den måde kan vi give dig en fair og billig pris på din oversættelse. 

Vi giver dig en god og billig oversættelse

Hos LingoBob giver vi dig ikke bare kvalitetsgaranti – vi tilbyder også billig oversættelse af alle teksttyper. Vi laver billige oversættelser af både korte og lange tekster. Det kan for eksempel være, at du har brug for en billig oversættelse af en lang rapport, som indeholder mange fagudtryk, eller blot har behov for at få en mail oversat. Uanset hvor lang teksten er, så tilbyder LingoBob dig en billig oversættelse.

Den bedste leveringstid

Hos LingoBob stræber vi efter at kunne give den mest optimale leveringsdato til vores kunder. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det kan være at få dokumenter oversat inden for kort tid. Vi kan også tilbyde dig en billig oversættelse som hastesag. Skal du bruge din tekst inden den leveringsdato, vi foreslår, kan vi tilbyde dig en hasteoversættelse. Vi garanterer selvfølgelig stadig, at kvaliteten forbliver høj.

Der er flere grunde til at vælge en billig oversættelse fra LingoBob. Det kan være, at du skal have teksten oversat til eller fra et sprog, du ikke selv mestrer, eller at du ikke har tid til selv at løse opgaven. Ved at vælge LingoBob sikrer du dig en professional og billig oversættelse af høj kvalitet med kort leveringstid.

Kontakt

Skulle du få brug for et sprog eller en type tekst, som ikke findes på vores hjemmeside, kan du kontakte os og få et tilbud på en billig oversættelse. Gennem vores netværk har vi kontakt til oversættere fra hele verden, hvorfor vi også kan løse andre opgaver end dem nævnt på vores hjemmeside. Se hvordan du kan kontakte os her.

Hvis du vil bestille oversættelse til et af de sprog, der fremgår af vores hjemmeside, skal du blot uploade din tekst, vælge hvilket sprog du vil oversætte til, og du får et overslag på en pris. Er du tilfreds, klikker du videre, og så er din billige oversættelse på vej. Det bliver ikke nemmere at få en billig oversættelse af høj kvalitet.

Oversættelsesbureauet LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være blandt de bedste og billigste oversættelsesbureauer i Danmark.

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.