Japansk oversættelse – få hjælp af en japansk oversætter hos os

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

Oversæt til japansk med hjælp fra en japansk oversætter

Hos Lingobob hjælper vi dig med japansk oversættelse af alle typer tekster. Selvom vi er placeret i København, har vi et stort netværk af dygtige oversættere fordelt ud over hele verden. Vi tilbyder japansk oversættelse med hjælp fra en modersmålsoversætter, og vi oversætter til og fra japansk og dansk. Om du har brug for en almindelig dokumentoversættelse, en oversættelse med apostillestempel eller en oversættelse af din hjemmeside til japansk, så står vi klar til at hjælpe. Vores dygtige oversættere elsker udfordringer, og uanset hvilken type oversættelse mellem japansk og dansk, du har behov for, sørger vi for, at du modtager en professionel japansk oversættelse. 

Du kan bestille din japanske oversættelse allerede i dag, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores oversættelsestyper eller ydelser.

Vi oversætter mellem japansk og dansk

Hvis du skal oversætte japansk til dansk eller dansk til japansk, er LingoBob det rigtige valg. Vores store netværk af modersmålsoversættere giver os de bedste betingelser for at tilbyde dig en helt korrekt japansk oversættelse. Alle vores modersmålsoversættere har destinationssproget som deres modersmål. Du vil derfor blive sat i forbindelse med en japansk oversætter, som har japansk som sit modersmål og dansk som sit andetsprog, når du bestiller en oversættelse fra dansk til japansk – uanset om det er Kanji-, Hiragana- eller Katakana-systemet, vi skal oversætte til.

Vores oversættere har alle stor kendskabsgrad til det japanske sprog og kultur, og vi har oversættere tilknyttet inden for alle tre ovennævnte systemer, så vi kan bruge lige dét skriftsystem, du foretrækker.

Bestil et tilbud på en japansk oversættelse

Har du brug for at få oversat en tekst til eller fra japansk, kan du klikke her og udfylde vores bestillingsformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et tilbud, der er skræddersyet til lige præcis dit behov. Hvis du vælger os til at oversætte fra eller til japansk, får du samtidig 100 % kvalitetsgaranti, som du kan gøre brug af, hvis du ikke skulle være tilfreds med oversættelsen. Vores kvalitetsgaranti udløber 10 dage efter levering, så du har godt med tid at løbe på. Hvis du har (præferentielle) ændringer (f.eks. i forhold til stil, ordlyd, terminologi), kommentarer eller spørgsmål til oversættelsen, så genbesøger vi hjertens gerne teksten, så du får lige dén oversættelse, du havde forestillet dig.    

Få oversat japansk hurtigst muligt med en hasteoversættelse

Skal det gå hurtigt med din japanske oversættelse? Hos Lingobob tilbyder vi hasteoversættelse, hvis det haster med at få oversættelsen retur. En hasteoversættelse definerer vi som en opgave med særlig kort leveringstid. Vi har alle travlt engang imellem, og det skal der være plads til ‍. Hos Lingobob tager vi, modsat mange andre bureauer i branchen, ikke noget ekstragebyr for en hasteoversættelse. Vi har hverken minimums-, haste- eller oprettelsesgebyrer. Vi forbeholder os dog retten til at sige ”nej” til en opgave, hvis deadlinen er helt urealistisk, for vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du skal kunne forvente præcis samme kvalitet i en hasteoversættelse som en almindelig opgave med en normal deadline. Hvis deadlinen er urealistisk, vender vi tilbage ASAP med vores allerbedste deadline på din japanske oversættelse. Du kan bestille en hasteoversættelse fra japansk til dansk eller fra dansk til japansk ved at benytte vores bestillingsformular og skrive “hasteoversættelse” i beskedfeltet.

Det japanske sprog

Japansk tales af ca. 125 millioner mennesker på verdensplan, så det er et større marked, end man lige umiddelbart skulle tro. Japansk er opbygget af tre forskellige skriftsystemer – Kanji, Hiragana og Katakana. Kompleksiteten ved de store forskelle mellem japansk og dansk og de forskellige japanske skriftsystemer gør det uhyre vigtigt at få en professionel modersmålsoversætter til at hjælpe dig med din japanske oversættelse. Lingobob bruger kun professionelle modersmålsoversættere, og det er din garanti for høj kvalitet.

Lande, hvor der tales japansk

Som nævnt tales der selvfølgelig japansk i Japan, men det er faktisk også det officielle sprog i Palau (Angaur). Disse to lande udgør majoriteten af de 125 millioner mennesker, der taler japansk.

Forkortelsen for japansk

Når man forkorter navnet for japansk, er det enten som ja(ISO 639-1), jpn (ISO 639-2) eller JPN (ISO 639-3). Disse forkortelser bruges ofte i manualer, brochurer og andet materiale.

Få oversat dit materiale til japansk allerede i dag 

Ved du allerede nu, at vi skal stå for at oversætte dit materiale fra japansk til dansk eller fra dansk til japansk? Så udfyld vores bestillingsformular her, og bestil din japanske oversættelse. Det tager kun et øjeblik. Er du i tvivl om, hvilken oversættelsestype der passer til dit behov? Eller har du spørgsmål til japansk oversættelse? I så fald er du mere end velkommen til at ringe til os på +45 42 67 02 52. Du kan læse mere om vores forskellige oversættelsestyper her.

Husk, at vi har prisgaranti, så får du en billigere pris andetsteds, matcher vi den. Du skal bare fremsende tilbuddet til os, så matcher vi prisen.

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst.

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.