Portugisisk oversættelse

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

Portugisisk er et af de iberoromanske sprog og har udviklet sig i mange århundrede. Portugisisk er modersmål for omkring 220 millioner mennesker i verden og bliver talt af omkring 260 millioner mennesker, hvilket gør, at portugisisk normalt er rangeret som det femte mest udbredte sprog i verden. Overordnet set har portugisisk to hovedvarianter, hvilket er europæisk og brasiliansk, yderligere kommer der dog forskellige regionale variationer i det talte sprog, eksempelvis mellem nord og syd i Portugal.  

Vi oversætter både fra og til portugisisk

Har du en tekst, du ønsker oversat fra eller til portugisisk, kan vi hos LingoBob hjælpe dig med dette. LingoBob har et stort netværk af modersmålsoversættere, der har erfaring med at oversætte både til og fra portugisisk.

Når man oversætter fra et sprog til et andet, er det essentielt, at oversætterne har fuld forståelse for det pågældende sprog, hvorfor LingoBob udelukkende benytter professionelle oversættere, der bibeholder mening og betydning fra den originale tekst, når der oversættes. Derved opretholdes en høj kvalitet af tekster oversat af LingoBob.

Lande hvor der tales portugisisk

Som nævnt er der omkring 220 millioner mennesker i verden, der taler portugisisk som modersmål, hvoraf 10 millioner er i Portugal og omkring 200 millioner i Brasilien. Derudover er portugisisk også det officielle sprog i Angola, Mozambique, Guinea-Bissau, Kap Verde og São Tomé og Príncepe samt Østtimor, hvilket gør portugisisk til et af de mest udbredte sprog i verden.   

Forkortelsen for portugisisk

Portugisisk har adskillige koder for sproget, hvilket inkluderer pt (ISO 639-1), por (ISO 639-2) og por (ISO 639-3). Disse forkortelser bruges blandt andet i brochurer, domænenavne og andet.

Bestil et tilbud på portugisiske oversættelser

Få et uforpligtende tilbud på oversættelse via vores bestillingsformular. Efter at have udfyldt formularen, vil LingoBob kontakte dig med et konkret tilbud på din oversættelse. Hos LingoBob tilbyder vi dig altid prisgaranti, hvilket betyder, at skulle du finde et bedre tilbud hos et andet oversættelsesbureau, så matcher vi prisen. 

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring LingoBob og vores services, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. 

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst. 

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.