Oversættelse til Rumænsk

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

Rumænsk tales i flere forskellige lande på Balkan, heriblandt Rumænien og Moldavien. Sproget er romansk og tales af omtrent 24 millioner mennesker. De fleste rumænsktalende er bosat i Rumænien eller Moldavien, da rumænsk er det officielle sprog i disse lande.

Rumænsk tilhører ligeledes den østlige del af det romanske sprog. Den østlige og vestlige del differentierer sig bl.a. fra hinanden, grundet forskellige pluralisregler i grammatikken. Rumænsk har ydermere fire forskellige dialekter, som er følgende: dako rumænsk, istro rumænsk, aromunsk og megleno rumænsk. De fire dialekter er yderst forskellige og har kun minimal forståelse for hinanden.

Vi oversætter både fra og til rumænsk

Hos Lingobob kan vi både hjælpe dig, hvis du ønsker oversættelse til eller fra rumænsk. Vi har et stort netværk af oversættere, der har erfaring med rumænsk og de forskellige dialekter. Oversætterne lægger vægt på, at der under oversættelsen bliver holdt fast i betydningen af den originale tekst.

På rumænsk er der som sagt mange dialekter, og det er derfor vigtigt, at oversættelsen har den rette dialekt, da der er stor forskel imellem dem. Har du derfor ikke erfaring og viden inden for det rumænske sprog, vil vi anbefale dig at bruge en professionel oversætter, således at du er sikret det bedst mulige resultat.

Læs mere om kvalitetsgaranti.

Lande hvor der tales rumænsk

Rumænsk tales primært i Rumænien og Moldavien, men er i mindre grad også til stede i andre lande såsom Kroatien, Makedonien og Grækenland. I de forskellige lande ses der dog forskellige dialekter.

Forkortelsen for rumænsk

På rumænsk er der fire forkortelser, der bruges til eksempelvis hjemmesideadresser og internationale nummerplader. De fire forkortelser er ro (ISO639-1), rum/ron (ISO 639-2) og ron (ISO 639-3).

Bestil et tilbud på rumænsk oversættelser

Ønsker du at bestille et tilbud på oversættelse af rumænsk, som er udarbejdet specielt til din tekst, kan du i toppen af siden trykke på knappen bestil. Du skal nu udfylde bestillingsformularen, og vi vil derefter kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på oversættelse af din tekst fra eller til rumænsk. Eksempelvis vil denne tekst koste mellem 650-948 kr., men denne pris er dog kun vejledende. Ønsker du en konkret pris på din tekst, bedes du bestille et tilbud.

Læs mere om oversættelsestyper.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning ift. oversættelsestyper, er du velkommen til at kontakte os på +45 42 67 02 52.

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst. 

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.