Litauisk oversættelse - Vi tilbyder oversættelser fra litauisk til dansk

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

Litauisk tilhører den indoeuropæiske sproggruppe og er en østlig undergruppe af den baltiske sproggruppe. Litauisk og lettisk er de eneste af de baltiske sprog, der endnu eksisterer. På trods af at litauisk og lettisk er sprog af samme slægtning, er de meget forskellige, og folk der taler de forskellige sprog, forstår sjældent hinanden.

Læs mere om lettisk oversættelse.

Det litauiske sprog bliver studeret grundigt, da sproget har bibeholdt mange af de oprindelige træk fra den indoeuropæiske fonetik og morfologi.

Sproget har to dialekter og bliver opdelt i høj- og lavlands litauisk også kendt som aukštaitisk og Žemaitisk. Herunder har hver dialekt tre undergrupper, der yderligere er opdelt i flere mindre lokale dialekter.

Vi oversætter fra og til litauisk

Ønsker du at få oversat en tekst fra eller til litauisk, vil LingoBob være et godt valg, hvis du vil være sikker på at få en korrekt og veludarbejdet oversættelse. Hos LingoBob har vi høje standarder, da vi har et stort netværk af professionelle oversættere, der kan levere til tiden.

Som nævnt tidligere har litauisk rigtige mange dialekter, og når der skal oversættes til eller fra litauisk, er det essentielt, at man har viden inden for disse dialekter og er opmærksom på forskellene. Derfor er det vigtigt, at en professionel oversætter teksten, således at dialekten passer til det ønsket område.

Hvor mange taler litauisk?

Litauisk er det officielle sprog i Litauen og er modersmål for 4 millioner mennesker. Litauisk er ikke særlig udbredt i verden og er primært begrænset til Litauen.

Forkortelse

Der er fire ISO forkortelser af litauisk. Forkortelserne er følgende, Lt ( ISO 639-1), lit (ISO 639-2), LIT (ISO 639-3) og lit (ISO 639-3). Forkortelserne er hver især beregnet til forkortelse af bestemte ting, såsom landeforkortelser eller nummerplader.

Bestil et tilbud på oversættelse af litauisk

Skal du have oversat en tekst til eller fra litauisk, kan du i toppen trykke på knappen bestil. Når du har udfyldt bestillingsformularen, vil vi hurtigst muligt kontakte dig med et skræddersyet tilbud, der passer til din tekst. Denne tekst vil eksempelvis koste mellem 650-925 kr. at få oversat fra dansk til litauisk. Denne pris er vejledende, og det anbefales, at du får et tilbud, der passer til din specifikke opgave.

Læs mere om oversættelsestyper.

Er du i tvivl, eller har du behov for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os telefonisk på +45 42 67 02 52.

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst. 

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.