Priser

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Marie Høybye, CMO, Tabellae
Vi er glade for LingoBob og oplever både høj kvalitet og rigtig hurtig service.Tabellaes hjemmeside
Rebecca Højgaard Jebjerg, Marketing Manager & PA, Efsen

Lingobob var en stor støtte og hjælp i forbindelse med oversættelsen af vores website. God service, professionel kommunikation og høj faglighed fra start til slut. Resultatet var af fremragende kvalitet og til aftalt tid. Vi kan derfor kun anbefale LingoBob.Efsens hjemmeside
QleanAir, Helena Hjort, Marketing Project Manager
We have been working with LingoBob for a few years now and have received invaluable help with many different translation projects, from translating all our marketing materials to translating a new website into many different languages. We have built up a smooth process together, and LingoBob knows our needs very well. We truly appreciate the excellent and dedicated service we receive from the team at LingoBob, and the fact that we can always count on great delivery, even when the deadlines have been tight.QleanAirs hjemmeside
Colas, Lisbeth Volf, Kommunikationschef
LingoBob har oversat flere tekster fra dansk til engelsk for os, og jeg synes niveauet er højt, uanset genre. Og kvaliteten holder – også i de lange juridiske tekster. Når LingoBob samtidig er konkurrencedygtig, er valget ikke så svært.Colas' hjemmeside
Sebra, Elna Guldberg, Packaging & Graphic Designer
Vi har ved Sebra Interiør i en årrække benyttet LingoBob til oversættelse af forskellige marketingtekster. Heriblandt tekster til nyhedsbreve, kataloger, emballage- og produkttekster samt samlevejledninger. Projektlederne hos LingoBob er altid venlige og løsningsorienterede. Vi oplever ofte hurtig respons og korte leveringstider. De er desuden også meget behjælpelige med at presse en opgave hurtigt igennem, hvis vi har stået med en hasteopgave. Ved forståelsesdetaljer eller spørgsmål til detaljerne i oversættelserne, har vi hurtigt i samarbejde fundet den rette løsning. Vi er overordnet rigtig godt tilfreds med LingoBobs service.Sebras hjemmeside
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå hurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

Oversættelsesprocessen fra bestilling til levering

1

Ingen skjulte gebyrer

Vi har ingen add-ons i form af indviklede, fordyrende gebyrer.

2

Gratis test

Er du ny kunde hos LingoBob? Så kan du teste os af med en tekst på op til 400 ord uden at skulle have så meget som en krone op af lommen.

3

Åben 24/7

Med LingoBob får du fuld fleksibilitet. Vi står til rådighed 24/7, går aldrig på ferie og løser gerne små som store opgaver med kort varsel.

4

Tilfredshedsgaranti

Tilfredse kunder kommer altid igen. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Vi er nemlig først tilfredse, når du er tilfreds.

Hvad får jeg for pengene?

LingoBob lever af at levere god kvalitet til en fair og gennemskuelig pris. Vi arbejder hverken med haste- eller oprettelsesgebyrer. Vores prissætning er baseret på antal ord og intet andet, og så benchmarker vi prisen for oversættelse på det skandinaviske marked, så skulle du – mod forventning – få et billigere tilbud fra et andet bureau, matcher vi prisen med vores prisgaranti.

Vi har lavet en simpel prisstruktur med tre oversættelsestyper: basis (fra 1,09 per ord), business (fra 1,25 per ord) og avanceret. Om du skal vælge basis eller business afhænger af længden og kompleksiteten af dit materiale. Nedenfor kan du se en oversigt med eksempler på opgaver, der prissættes som hhv. basis, business og avanceret.

Basis-oversættelse

1,09 kr. pr. ord

Eksempler på opgavetyper:

 • Tekster til sociale medier
 • Enkle produktbeskrivelser
 • Enkle manualer
 • Enkle nyhedsbreve
 • Manuskripter
 • E-mailkorrespondancer

Business-oversættelse

1,25 kr. pr. ord

Eksempler på opgavetyper:

Avanceret oversættelse

Kontakt os for et tilbud

Eksempler på opgavetyper:

 • Teknisk klargøring af filer
 • Oversættelse inkl. DTP
 • Transskribering
 • Korrekturopgaver
 • Copywriting

Avanceret oversættelse: Copywriting, transskribering, DTP m.fl.

Okay, indrømmet, helt så simpelt forholder det sig ikke, for der er en række få ydelser, som ikke bare kan prissættes med 1,09 eller 1,25.

Korrekturlæsning: 0,49 kr. pr. ord

Copywriting: 860 kr. pr. time

Transskribering: 90 kr. pr. minut

Transskribering til et andet sprog: 270 kr. pr. minut

Vi kalder denne gruppe af ydelser for avanceret, og den skal du vælge, hvis du er på udkig efter én af nedenstående ydelser:

Undertekstning til samme sprog: 140 kr. pr. minut

Undertekstning til et andet sprog: 290 kr. pr. minut

Grafisk opsætning efter oversættelse: 110 kr. pr. side

Teknisk klargøring af filer til oversættelse: 560 kr. pr. time

Vi vil være billigst!

Genkender du sloganet? Hos LingoBob gør vi Elgiganten kunsten efter og matcher prisen, hvis du – mod forventning – skulle få et tilbud, som slår dét, du har fået af os.
 
LingoBob vil nemlig være det billigste oversættelsesbureau i Danmark. Alt du skal sørge for er, at tilbuddet opfylder følgende kriterier:
 • Konkurrentens produkt skal være identisk med vores.
 • Konkurrentens leveringstid må ikke overstige vores.
 • Konkurrenten skal bruge professionelle oversættere til opgaven.
 • Tilbuddet skal være afsendt af et dansk selskab.
 • Du skal e-maile tilbuddet til os.

Business, basis eller avanceret?

Selvom vores prisstruktur er gennemsigtig og ligetil, kan det stadig godt være svært at vurdere, om en opgave falder ind under kategorien basis, business eller avanceret.

For at illustrere forskellen har vi lavet en oversigt nedenfor med et udvalg af vores ydelser. Når du fører musen henover de forskellige ydelser (f.eks. korrekturlæsning), kan du se prisen per ord (f.eks. 0,49).

Boost din online tilstedeværelse med vores SEO- og konverteringsoptimering

Korrekturlæsning

Send din tekst til korrektur hos os, så giver én af vores perfektionister den en ordentlig overhaling. Du får en fil med tracked changes retur, så du selv kan evaluere rettelserne.

Læs mere her 👉

Juridisk oversættelse

Vores juridiske oversættere har mange års erfaring med og indblik i branchen, så du kan trygt overlade opgaven til os. Vi tilbyder også legalisering og certificering.

Læs mere her 👉

Medicinsk oversættelse

LingoBob har både kunder i ind- og udland. Vores medicinske oversættere er specialister inden for området med en fortid som læger, sygeplejersker eller lign.

Læs mere her 👉

Autoriseret oversættelse

Skal du åbne virksomhed i udlandet? Vi kan rådgive dig til, om du har brug for legalisering, notarisering eller certificering.

Læs mere her 👉

Sociale medier

Vi oversætter alt fra annoncer og opslag til kampagner og nyhedsbreve. Vi tekster også gerne videoer til sociale medier.

Undertekster, speak og voice-over

LingoBob leverer undertekster, voice-over og speak til film- og tv-branchen (f.eks. Netflix, DR, TV2) samt private og offentlige virksomheder.

Læs mere her 👉

Hjemmesideoversættelse

Vi tør godt kalde os selv eksperter, når det kommer til oversættelse af hjemmesider. Shopify, WordPress, Magento m.fl.; ja, der er ikke dét system, vi ikke kender.

Læs mere her 👉

Copywriting og transkreation

Skal vi hjælpe dig med at skrive nyt, unikt indhold eller gå mere frit og kreativt til værks med en oversættelse? Så bestil copywriting eller transkreation (kreativ oversættelse).

Oversættelse af bøger

LingoBob oversætter også bøger. Vi anbefaler, at du lige giver os et ring først. Bøger er nemlig en særlig genre, som skal gribes an på sin helt egen måde.

Læs mere her 👉

Ofte stillede spørgsmål

Matcher I prisen, hvis jeg får et billigere tilbud?

Ja, hvis tilbuddet er sammenligneligt med vores. Du kan læse, hvilke kriterier tilbuddet skal leve op til her.

Skal jeg betale mere for en hasteoversættelse?

Nej, vi sætter selvfølgelig altid stor pris på generøse, fleksible deadlines, men vi trækker gerne i løbetøjet, hvis det haster med at få oversættelsen retur.

Freelancer eller bureau?

En freelancer kan være et rigtig godt valg – specielt til mindre opgaver uden stramme deadlines inden for samme emne og fagområde, men hos LingoBob får du fuld fleksibilitet og adgang til et stort netværk af oversættere. Vi står til rådighed 24/7 og løser gerne små som store opgaver med kort varsel inden for alverdens emner og fagområder.

Nem, fleksibel håndtering af EAN-fakturering og PO-numre uden forudbetaling

LingoBob er meget fleksible og imødekommende over for særlige ønsker og behov i forhold til fakturering. Vi har mange både private og offentlige kunder og er derfor vant til at håndtere alt lige fra EAN-fakturering til PO-numre samt fakturering til forskellige afdelinger.

Vi udfakturerer altid ved udgangen af måneden og arbejder ikke med forudbetaling, så du betaler først ved udgangen af dén måned, din oversættelse leveres. Du har selvfølgelig også mulighed for at betale forud med kreditkort.

Hvis noget i ovenstående har givet anledning til spørgsmål, eller hvis du har noget, du vil vende med os, så ring til os på telefon +45 42 67 02 52, eller send os en e-mail på info@lingobob.dk.

Oversættelsesbureauet LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være blandt de bedste og billigste oversættelsesbureauer i Danmark.

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.