Fransk oversættelse – Få oversat fra fransk til dansk hos os

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

LingoBob er et større internationalt oversættelsesbureau. Vi oversætter mellem mere end 800 forskellige sprogkombinationer, blandt andet til og fra fransk. Et af vores faste principper er, at alle oversættelser, som vi håndterer, udføres af en modersmålsoversætter. Når du skal have oversat en fransk tekst til dansk eller omvendt, bliver arbejdet derfor altid udført af en oversætter med fransk som modersmål. 

Hos os og vores oversættere er kvalitet, hurtig levering og fair priser i højsædet. Vi leverer oftest indenfor 1-2 hverdage og sørger altid for en gennemskuelig pris, så du ikke er i tvivl om, hvad du betaler for. Alt dette kan du læse meget mere om her på siden, inden du bestiller din franske oversættelse.

Vi oversætter franske tekster til dansk og omvendt

Hos LingoBob har vi et stort netværk af dygtige oversættere, herunder franske oversættere, som udfører oversættelser af franske tekster til dansk og omvendt. Fælles for alle vores franske oversættere er, at de brænder for sprog, semantik og snørklede sætninger. Det betyder, at den franske oversættelse bliver læsbar for alle, samtidig med at vigtige informationer og betydningsfuldt indhold bibeholdes fra den oprindelige tekst. Mange tror måske, at en hurtig omgang Google Translate kan løse de fleste oversættelser, og til tider kan det da også være nok. Dog vil vi hos LingoBob altid anbefale, at du får din tekst oversat af en professionel oversætter, som har sproget som sit modersmål og dermed har kompetencerne til at oversætte en fransk tekst til dansk eller omvendt. Ved en hurtig oversættelse via Google Translate kan der nemlig nemt opstå misforståelser eller fejl i den franske oversættelse, så oversættelsen ikke stemmer ordentligt overens med den oprindelige tekst.

Få udført en fransk oversættelse af en professionel oversætter

Der er mange ting at have for øje, når man skal oversætte en tekst fra dansk til fransk eller fra fransk til dansk, da sprogene og grammatikken for hvert sprog er meget forskellige. Der kan derfor hurtigt opstå fejl i ordstillinger, og sætningskonstruktioner eller ordvalg kan være forkerte. Hvis den franske oversættelse skal benyttes i eksempelvis arbejdsøjemed eller til en bog, er det derfor vigtigt, at oversættelsen er udført korrekt, så man fremstår professionel allerede ved første øjekast. Hos LingoBob har du mulighed for at få oversat tekst fra fransk til dansk eller omvendt, og vores kyndige og dygtige modersmålsoversættere står klar til at hjælpe, så du har din franske oversættelse i hånden inden for få dage!

Det franske sprog – hvorfor man bør oversætte til fransk

Foruden i Frankrig tales fransk i lande som Belgien, Canada, Schweiz og Elfenbenskysten. Fransk er desuden det officielle arbejdssprog i flere internationale fællesskaber såsom NATO, FN og Den Internationale Olympiske Komité. Med andre ord: Fransk er og bliver et af de vigtigste sprog i verden. Sprogets store indflydelse kan også ses uden for det franske sprog. Der findes nemlig en hel del franske låneord i en del andre europæiske sprog, især engelsk. Omkring 30% af det engelske ordforråd er af fransk oprindelse, f.eks. language ‘sprog’ (fransk langue) og education ‘uddannelse’ (fransk éducation). Der er også en del ord, som både er lånt ind i dansk og engelsk, f.eks. dansk bøf, engelsk beef, fransk boeuf og restaurant, som har den samme stavemåde på alle tre sprog.

Vi foretager alle typer af fransk oversættelse

Uanset hvad du beskæftiger dig med, vil du højst sandsynligt få brug for oversættelse til fransk før eller siden. Sproget tales nemlig af mere end 115 millioner mennesker på verdensplan og er dermed det tiende mest talte sprog i verden. Hos LingoBob tilbyder vi franske oversættelser i forbindelse med oversættelse af bøger, hjemmesideoversættelser, medicinske oversættelser og meget mere. Du har derfor rig mulighed for at få oversat en dansk tekst til fransk eller en fransk tekst til dansk hos os, velvidende at grammatikken samt sproglige og kulturelle nuancer er på plads. 

Forstå prisen på din franske oversættelse

Vi arbejder altid ud fra den samme fastlagte prisstruktur. Denne kan du læse mere om under pris på oversættelser. Således er vi altid 100% gennemsigtige overfor dig som kunde, så du ved, hvorfor din franske oversættelse koster, hvad den gør.

Med en fast prisstruktur menes der, at vi arbejder med en fast ordpris. Denne bestemmes ud fra parametre som eksempelvis sværhedsgraden af teksten samt sprogkombinationen. Når du er bevidst om ordprisen, kan du let regne ud, hvad din franske oversættelse vil koste. Gang blot ordprisen med antallet af ord i teksten, der skal oversættes fra fransk til dansk eller fra dansk til fransk.

Vores garanti for høj kvalitet af en fransk oversættelse

Hos LingoBob tilbyder vi kvalitetsgaranti for alt arbejde, vi udfører – dermed også for din franske oversættelse. Kvalitetsgarantien betyder, at du har ret til øjeblikkelig udbedring af mangler eller en 100% tilbagebetaling, hvis du skulle være utilfreds med din franske oversættelse. Bemærk, at du skal reagere inden for 10 dage efter levering, hvis du ønsker at benytte dig af garantien.

Haster din franske oversættelse?

Når du bestiller en fransk oversættelse hos os, kan du oftest forvente at have dit oversatte materiale i hænderne indenfor 1-2 hverdage. Vi har dog fuld forståelse for, at der kan opstå situationer, hvor en endnu hurtigere leveringstid er nødvendig. Mod et lille tillæg tilbyder vi derfor at udføre din franske oversættelse som en hasteoversættelse, så du kan få oversat din tekst fra fransk til dansk eller omvendt på rekordtid. Kontakt os endelig, hvis dette er relevant for dig.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på fransk oversættelse?

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en fransk oversættelse, så benyt vores smarte bestillingsformular! Her kan du oplyse om den ønskede sprogkombination, uploade dit materiale samt give os eventuelle vigtige informationer om oversættelsen. Herefter vender vi fluks tilbage med et tilbud på din franske oversættelse. Har du øvrige spørgsmål til os, er du altid velkommen til at ringe på telefon: +45 42 67 02 52 eller skrive en mail til: info@lingobob.dk.

Hvis du har noget materiale, der skal oversættes fra dansk til fransk, kan du læse mere her på siden.

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst. 

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.