Spansk oversættelse – Få din oversættelse fra dansk til spansk hos os

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

LingoBob er et internationalt oversættelsesbureau med rødder i Danmark. Vores dygtige oversættere kommer dog fra, og er bosiddende i, alle verdenshjørner, og fra vores hovedkontor i København sørger vi for at uddelegere din oversættelsesopgave til den rette oversætter.

Vi håndterer både oversættelser til og fra spansk. Hertil har vi en håndfuld kompetente oversættere, som alle har spansk som deres modersmål. Hos LingoBob er det nemlig en garanti for vores høje kvalitet, at vi altid benytter modermålsoversættere. Uanset hvilken type oversættelse du skal have foretaget på spansk, så kan vi hjælpe dig med opgaven.

Derfor bør du oversætte til spansk

På verdensplan er 330 millioner mennesker spansktalende, og spansk er modersmålet i cirka 20 lande. Derudover er der i mange lande også et mindretal, som benytter sproget i daglig tale. Derfor kan oversættelse til og fra spansk være relevant i mange tilfælde.

Hos LingoBob tilbyder vi oversættelse mellem mere end 800 forskellige sprogkombinationer. Derfor kan vi tilbyde spanske oversættelser til brug i stort set hele verden. Vores oversættere er oftest specialiserede indenfor en bestemt type af oversættelser. Dermed kan vi sikre dig den bedste kvalitet, ligegyldigt om du skal bruge en teknisk oversættelse, en hjemmesideoversættelse eller noget helt tredje.

Hvad koster en spansk oversættelse?

Hos LingoBob arbejder vi ud fra en 100% gennemsigtig prisstruktur. Det gør vi, fordi vi ønsker, at du som kunde let skal kunne finde ud af, hvad din oversættelsespris bliver, og hvordan denne er udregnet. Vi kategoriserer typen af oversættelse efter sværhedsgrad. Derudover har sprogkombinationen og materialelængden betydning for prisen, og ud fra disse parametre sættes en fast ordpris. Du kan også blive klogere på din pris ved at kigge under pris på oversættelser.

Spansk oversættelse af høj kvalitet er alfa omega

Det er vigtigt for os, at du ved, at kvaliteten altid er på plads, når du benytter vores services og vores oversættere. Derfor tilbyder vi alle kunder kvalitetsgaranti. Det fungerer således, at du efter levering af din spanske oversættelse har 10 dage til at reagere, hvis du ikke finder kvaliteten tilfredsstillende. Herefter vil vi øjeblikkeligt udbedre manglerne. Kan vi mod forventning ikke blive enige om en fair løsning, refunderes det betalte beløb.

Haster din spanske oversættelse?

Så kan vi stadig hjælpe dig. Vi er oftest i stand til at levere alle oversættelser indenfor 1-2 hverdage, uanset sprogkombinationen. Alligevel kan der være tilfælde, hvor du har brug for din oversættelse endnu hurtigere. Derfor kan du bestille din spanske oversættelse som en hasteoversættelse og derved modtage denne med lynets hast. 

Har du nogen spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Det kan du gøre ved at ringe på telefon: +45 42 67 02 52 eller ved at sende en mail til info@lingobob.dk. Ønsker du et uforpligtende tilbud på din spanske oversættelse? Så kan du bestille denne via vores bestillingsformular. Her uploader du blot dit dokument og oplyser os om den ønskede sprogkombination, hvorefter vi sender et tilbud tilbage indenfor en dag.

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst. 

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.