Tysk oversættelse – vi tilbyder oversættelse fra dansk til tysk

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores tyske oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og har tysk som modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på tysk oversættelse hos en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

Tysk oversættelse udført af professionelle modersmålsoversættere

LingoBob er et oversættelsesbureau med stort kendskab til det tyske sprog. Vi kan tilbyde flere professionelle oversættere, som har dybdegående kendskab til den tyske kultur, og som ligeledes har sproget som modersmål. Hos LingoBob kender vi til vigtigheden af kulturens betydning, og vi går derfor meget op i, at vores oversættere har det fornødne kendskab til det fagområde, som de oversætter indenfor. Derfor har vi mange tyske oversættere tilknyttet, så vi har mulighed for at servicere kunder inden for stort set alle brancher. Du kan se en oversigt over alle de typer af oversættelser, vi tilbyder her.

Derfor skal du vælge LingoBob til tysk oversættelse

Erfaring og netværk

Med mange års erfaring inden for tysk oversættelse har LingoBob opbygget et solidt netværk af professionelle oversættere. Vi hjælper med alt fra mindre opgaver til store, komplekse projekter (f.eks. oversættelse af hjemmesider).

Modersmålsoversættere

Vi anvender udelukkende modersmålsoversættere og sørger samtidig for, at den pågældende oversætter har erfaring og kendskab til det fagområde, som du arbejder indenfor.

Kulturel forståelse

Vores oversættere har dybdegående kendskab til den tyske kultur og til det tyske sprog. Derfor kan du forvente, at din tyske oversættelse bliver af både høj faglig og sproglig kvalitet.

Hvad koster en tysk oversættelse? 

Prisen på en tysk oversættelse afhænger af opgavens omfang og kompleksitet. Vi udarbejder et skræddersyet tilbud baseret på antallet af ord. Hvis der er tale om en basistekst, koster oversættelsen 1,09 per ord, mens mere krævende tekster koster 1,25 per ord. Udfyld vores bestillingsformular eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Tysk oversættelse – med prisgaranti!

LingoBob kan hjælpe dig med din tyske oversættelse. Om du har et dansk dokument, du skal have oversat til tysk, eller du ønsker oversættelse fra tysk til dansk, så kan vores kyndige oversættere hjælpe dig! Få et uforpligtende tilbud på tysk oversættelse via vores bestillingsformular. Vi kontakter dig, så snart du har udfyldt bestillingsformularen. Finder du et billigere tilbud hos et andet oversættelsesbureau, matcher vi den pris! Læs mere om vores prisgaranti her.

Hvis du har yderligere spørgsmål til tysk oversættelse, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 42 67 02 52 eller på mail info@lingobob.dk.

Hvor lang tid tager en tysk oversættelse?

Vi bestræber os på at have alle oversættelser færdige i løbet af ca. to hverdage. Men leveringstiden vil altid afhænge af omfanget på opgaven. Som udgangspunkt kan en tysk oversætter oversætte ca. 2.500 ord om dagen, mens en korrekturlæsers kapacitet ligger på ca. 2.500 ord i timen. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave, eller hvis ovenstående estimater ikke er hurtigt nok – i så fald hjælper vi dig gerne med at nå hurtigere i mål med vores service hasteoversættelse.

Skal du bruge en tysk oversættelse med apostillestempel?

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for en officiel oversættelse, tilbyder vi også tysk oversættelse med apostillestempel. 

Et apostillestempel bruges, når udenlandske myndigheder kræver, at dokumenterne legaliseres. Er dokumentet ikke stemplet med en apostille, har det ikke retsgyldighed i det pågældende land. Du kan læse mere om apostillestempel her.

Tyskland og Danmark

Tyskland er Danmarks ubetingede største handelspartner, hvilket gør tysk oversættelse særligt vigtig for danske virksomheder. Mange danskere har grundlæggende kendskab til tysk fra skolen, men professionelle oversættelser kræver modersmålskompetencer og en faglighed inden for det fagområde, som du beskæftiger dig med. Begge dele tilbyder vi hos LingoBob.

Dansk har en hel del låneord fra middelnedertysk, dvs. den slags tysk, der taltes i det nordlige Tyskland fra år 1150 til 1600, hvilket også skyldes den store handel med Hansaforbundet. Sjovt nok er ordet for ‘handel’ lånt fra middelnedertysk og helt almindelige ord som ‘blive’ og ‘køkken’ er også fra middelnedertysk.

I Danmark bliver vi undervist i tysk i folkeskolen, og sproget kan ligeledes tilvælge tysk som fremmedsprog i gymnasiet. Derfor har vi i Danmark et godt kendskab til det tyske sprog, men en ting er at kunne gøre sig forståelig på sproget; et andet er at mestre det til perfektion, som kun en professionel tysk oversætter gør det. Vi har dygtige professionelle tyske oversættere og tyskfødte projektledere, hvis du har brug for en tysk oversættelse. Det er nemlig ikke en selvfølge, at folk fra Tyskland mestrer det engelske sprog, og engelsk kan derfor ikke altid anvendes som et fælles sprog for samarbejdet eller til at markedsføre sig med.

Om det tyske sprog

Tysk er et sprog som er internationalt udbredt, og som derfor både er nødvendigt og værdifuldt at kunne. Tysk er det officielle sprog i henholdsvis Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Luxembourg og Liechtenstein. Derudover er tysk det mest talte sprog i EU, hvilket understreger sprogets udbredelse og store betydning. Udover at være det mest talte sprog i EU bliver det tyske sprog ofte brugt i videnskabelige sammenhænge. Sproget blev betegnet som verdens mest benyttede videnskabelige sprog, indtil engelsk tog over for omtrent 100 år siden.

Kontakt os i dag!

Vores tyske oversættere sidder klar til at hjælpe dig med din tyske oversættelse. Kontakt os på telefon +45 42 67 02 52 eller e-mail info@lingobob.dk for at få et tilbud eller høre mere om vores tjenester.

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst. 

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.