Dansk og svensk oversættelse – Få svensk oversættelse hos LingoBob

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

LingoBob er et internationalt oversættelsesbureau med hovedkontor i København, men vores medarbejdere er bosat over hele i verden, da det for os er en vigtig prioritet kun at tilbyde modersmålsoversættelse.

Vi oversætter på mere end 800 forskellige sprogkombinationer. Særligt sender vi mange oversættelser over Øresund til vores svenske naboer. Hos LingoBob har vi nemlig erfaring med alverdens typer af svenske oversættelser.

Er svensk oversættelse nødvendigt?

Svensk tales af knap 10 millioner mennesker i verden. Selvom det ikke er et af verdens dominerende sprog, så er det stadig et vigtigt sprog for Danmark. Har du eksempelvis en virksomhed, som over tid skal rykke ind på nye markeder, så kan Sverige meget vel være en god kandidat, da landet ligner vores.

Afhængig af hvad du beskæftiger dig med, kan en svensk oversættelse ofte være interessant for dig og din forretning. For selvom det svenske sprog læner sig meget op ad dansk, er det absolut ikke en selvfølge, at det på skrift er til at forstå det ene sprog, hvis man taler det andet. Ligesom vi kender det herhjemmefra, findes der desuden alverdens dialekter i Sverige, og disse skal der ved svensk oversættelse tages højde for.

Hvad koster en svensk oversættelse?

Vi går ud fra, at du naturligvis gerne vil være 100% klar over, hvad du betaler for, når du bestiller en svensk oversættelse. Derfor har vi hos LingoBob udarbejdet en gennemsigtig prisstruktur, som gerne skulle gøre det lettere at forstå den pris, vi sender dig.

Vi arbejder altid ud fra en fast ordpris, således at det endelige tilbud udregnes ud fra længden på dit materiale. Ordprisen sættes ud fra parametre såsom kompleksiteten af dit materiale. Læs gerne mere om prisen på vores oversættelser, inden du bestiller.

Garanti for høj kvalitet

Det er af allerhøjeste vigtighed for os, at kvaliteten er i top, når vi leverer svenske oversættelser til vores kunder. For at sikre dette tilbyder vi derfor altid kvalitetsgaranti på det arbejde, vi udfører. For dig betyder det, at hvis du ikke er 100% tilfreds med kvaliteten på din svenske oversættelse, så udbedres manglerne med det samme. Bemærk, at du skal gøre brug af garantien indenfor 10 dage fra leveringsdatoen.

Skru op for tempoet på din svenske oversættelse

Lynhurtig levering er en fast procedure hos LingoBob. Faktisk kan du oftest forvente at få leveret din oversættelse indenfor 1-2 hverdage. Har du brug for at få leveret din svenske oversættelse endnu hurtigere, kan det også lade sig gøre. Mod et mindre tillæg kan du nemlig benytte dig af vores tilbud om hasteoversættelse. Kontakt os gerne, og hør mere.

Er du klar til at bestille?

Så udfyld vores bestillingsformular med det samme og modtag et uforpligtende tilbud. Du skal blot oplyse os om sprogkombinationen for oversættelsen samt uploade dit materiale. Herefter sender vi dig en pris hurtigst muligt. Har du nogen spørgsmål til os eller til måden, vi udfører svenske oversættelser på? Så kontakt os på telefon: +45 42 67 02 52 eller via mail: info@lingobob.dk.

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst. 

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.