Hollandsk oversættelse – Få hjælp til hollandsk oversættelse

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

I Holland, også kaldet Nederlandene, taler det meste af befolkningen hollandsk. Derudover er der også en lille procentdel af Belgien og Surinam, som taler hollandsk. Der er mange mennesker der taler hollandsk, og sproget er beslægtet med både det tyske og engelske sprog.

Vi oversætter både fra og til hollandsk

LingoBob er at foretrække, hvis du ønske at få oversat en tekst enten fra eller til hollandsk. Hos LingoBob har vi et stort netværk af oversættere, som har en stor viden inden for det hollandske sprog, og hvor der er mulighed for at få oversat både fra hollandsk og til hollandsk. Hos LingoBob undgår du, at betydningen af originalteksten går tabt, eller at der bliver mistet information i din hollandske oversættelse.

Som nævnt tidligere, er det hollandske sprog præget af, både at være påvirket af det engelske og tyske sprog. I det hollandske sprog anvendes blandt andet den tyske ordstilling, det grammatiske køn og en stor del af det tyske ordforråd. Det hollandske ordforråd er for det meste påvirket af at være germansk, som er baseret på både tysk og engelsk, men som inkorporerer mere latin end det tyske og engelsk sprog gør. Derfor anbefaler vi i høj grad, at man anvender en oversætter til at oversætte enten til eller fra hollandsk, så man er sikret den rette ordstilling og ordforråd, der giver mening for læseren.

Læs mere om kvalitetsgaranti.

Lande hvor der tales hollandsk

Som før nævnt er der mange mennesker, der anvender det hollandske sprog, og det er hovedsageligt i Holland man taler sproget. Dog taler man det til dels også både i Belgien og Surinam, som ligger i i Sydamerika. I alt er der omkring 23 millioner mennesker, der har hollandsk som førstesprog, og der er yderligere 5 millioner, der har det som andetsprog, hvilket gør det til et meget anvendt sprog.

Forkortelsen for hollandsk

Hvis man skal forkorte hollandsk, kan det gøres på flere måder: nl (ISO 639-1), dut eller nld (ISO 639-2) og nld, vls eller zea (ISO 639-3). Forkortelserne af navnet på sproget anvendes til flere forskellige ting, såsom manualer, nummerplader osv.

Bestil et tilbud på hollandsk oversættelse 

Har du behov for at få oversat en tekst til eller fra hollandsk, kan du øverst på siden klikke på bestil og udfylde vores bestillingsformular. Herefter kontakter vi dig med et tilbud, der er skræddersyet til netop dit behov. Eksempelvis vil prisen for denne tekst ligge på mellem 650-1.154 kr. afhængig af, hvilken oversættelsestype man vælger.

Hvis der skulle opstå tvivl om, hvilken type oversættelse der vil passe bedst til dit tekst formål, eller hvis du har andre spørgsmål vedrørende en eventuel hollandsk oversættelse, er du meget velkommen til at kontakte os på følgende nummer: +45 42 67 02 52.

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst. 

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.