Estisk oversættelse

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

Estisk er det officielle sprog i Estland og hører under sproget finnic, som er en del af det uralske sprog. Det uralske sprog er en familie af forskellige sprog, der blandt andet inkluderer ungarsk, finsk og estisk. Et særkende ved estisk er dets sproglige lyd, som giver et funktionelt element.

Vi oversætter både fra og til estisk

Hvis du har behov for at få oversat en tekst enten til eller fra estisk, er LingoBob at foretrække. Vi består nemlig af at et stort netværk af oversættere, som har erfaring og viden inden for det estiske sprog. Det er ligegyldigt, om der skal oversættes til estisk eller fra estisk, for hos os går betydningen af teksten ikke tabt ved oversættelsen, og vi sørger for, at alle informationer i teksten vil være intakte efter oversættelsen.

Det estiske sprog er præget af både svensk, tysk og russisk, selvom det ikke er genetisk relateret. Samtidig er det også fjernt beslægtet med ungarsk og det samiske sprog. Derudover anvender det estiske sprog også latinsk, hvilket giver tilføjelser til alfabetet. Derfor anbefaler vi også, at man anvender en erfaren oversætter til at oversætte enten til eller fra estisk, for at sikre den rette forståelse af tekstens formål.

Læs mere om hvilke sprog vi understøtter

Lande hvor der tales estisk

Som førnævnt er det hovedsageligt i Estland, sproget anvendes. Her er der 1,1 million mennesker som taler og anvender sproget. Derudover er der flere tusinder af migrantsamfund, som anvender sproget.

Forkortelsen for estisk

Der er tre måder, hvorpå man kan forkorte ordet estisk: et (ISO 639-1), est (ISO 639-2) og est, inklusiv individuelle koder som: ekk og vro (ISO 639-3). Forkortelserne anvendes til for eksempel nummerplader, manualer, brochurer osv.

Bestil et tilbud på en estisk oversættelse

Få et uforpligtende tilbud på en estisk oversættelse via vores bestillingsformular. Efter at have udfyldt formularen, vil LingoBob kontakte dig med et konkret tilbud på din estiske oversættelse. Hos LingoBob tilbyder vi dig altid prisgaranti, hvilket betyder, at skulle du finde et bedre tilbud hos et andet oversættelsesbureau, så matcher vi prisen. 

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring LingoBob og vores services, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. 

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst.

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.