Bosnisk oversætter – Få hjælp til bosnisk oversættelse hos os!

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå lynhurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

Bosnisk oversættelse med fokus på kvalitet!

Hos LingoBob leverer vi bosniske oversættelser med fokus på kvalitet. Vores kompetente team af bosniske oversættere tilbyder både oversættelse fra dansk til bosnisk samt fra bosnisk til dansk. Vi har et netværk af dygtige og professionelle oversættere, som sikrer en høj kvalitet af din bosniske oversættelse. Det kan være kompliceret at oversætte bosnisk til et andet sprog, da bosnisk både kan gøre brug af det latinske alfabet og det kyrilliske alfabet. Når vi udfører dokumentoversættelser er det meget vigtigt for os, at dokumentet ikke mister det oprindelige fokus pga. sproglige og kulturelle forskelligheder. Vi benytter os af bosniske oversættere, hvis modersmål er bosnisk, da de har den nødvendige forståelse for sproget, og dette er med til at sikre, at din bosniske oversættelse ikke mister den oprindelige mening. Vores erfaring med bosniske oversættere er, at dette er en meget vigtig prioritet, da bosniske oversættere har den fornødne viden og forståelse for sproget, så vigtige pointer og vendinger ikke går tabt ved f.eks. en oversættelse fra dansk til bosnisk.

Oversættelse af bosniske tekster – til konkurrencedygtige priser!

Lad os hjælpe dig med din bosniske oversættelse. Har du en opgave, som du tror, vi kan hjælpe med, så udfyld vores bestillingsformular, og få tilsendt et uforpligtende tilbud. Vi kontakter dig hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud. Vi arbejder ikke ud fra en standardprisliste, da alle kunder og opgaver er forskellige. Vi tror på, at de bedste resultater kommer ved en skræddersyet løsning til hver enkelt kunde, og det er derfor, at alle vores ydelser prissættes ud fra den individuelle opgave. 

Prisen på vores bosniske oversættelser afhænger af flere faktorer, men vi er sikre på, at vi er det dygtigste og billigste bureau, du kan finde. Derfor tilbyder vi altid vores kunder prisgaranti. Prisgarantien betyder, at hvis du finder et billigere tilbud til samme opgavebeskrivelse hos et andet oversættelsesbureau, vil vi matche prisen. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon: +45 42 67 02 52 eller kontakte os på mail: info@lingobob.dk, hvis du har spørgsmål til os, eller hvis du vil høre mere om eksempelvis oversættelse fra dansk til bosnisk.

Hvor lang tid tager en bosnisk oversættelse?

Det er forskelligt fra opgave til opgave, men vores bosniske oversættere plejer at levere de fleste oversættelser i løbet af ca. to hverdage. Som udgangspunkt oversættes der ca. 2.500 ord om dagen, og der korrekturlæses ca. 2.500 ord i timen. Hvis du vil have et mere præcist svar, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Bosnisk oversættelse – et kompliceret sprog

Bosnisk er et kompliceret sprog, og fordi der benyttes to forskellige alfabeter, er det en større udfordring at oversætte til eller fra bosnisk. Når der oversættes fra et sprog til et andet, er det vigtigt, at den oprindelige mening ikke forsvinder i oversættelsen. Netop derfor benytter LingoBob udelukkende modersmålsoversættere der er uddannet på kandidatniveau eller tilsvarende og har stor professionel erfaring. De har den nødvendige forståelse for sproget, som skal sikre, at vigtige pointer ikke går tabt undervejs.

Bosnisk oversættelse med apostillestempel

Vores netværk af bosniske oversættere kan varetage langt de fleste slags opgaver, og det betyder, at du hos os også kan få hjælp, hvis du har brug for en officiel bosnisk oversættelse med apostillestempel. Det gælder officielle dokumenter som f.eks. dåbsattester, straffeattester, fuldmagter, eksportdokumenter osv. Ved officielle dokumenter kan udenlandske myndigheder kræve en bekræftelse med et apostillestempel. Kort forklaret er et apostillestempel et stempel, der giver et dokument juridisk gyldighed. Uden apostillestemplet vil dokumentet ikke have retskraft i det pågældende land. Læs mere om apostillestempler her.

Bosnisk oversættelse – Typer af oversættelser

Når du skal have oversat din tekst fra bosnisk til dansk eller fra dansk til bosnisk, findes der forskellige typer af oversættelser, som du kan vælge mellem hos LingoBob. 

  • Post editing (professionel maskinoversættelse)
    Hvis du vælger at gøre brug af post editing, vil din tekst blive oversat til enten bosnisk eller dansk ved hjælp af maskinoversættelse. Her vil et professionelt oversættelsesværktøj oversætte din tekst, og en oversætter med bosnisk som modersmål vil herefter rette teksten igennem, så de “maskinskabte” fejl fjernes. 

  • Professionel modersmålsoversættelse:
    Ved professionel modersmålsoversættelse vil en oversætter med bosnisk som modersmål oversætte din tekst. Her vil hvert enkelt ord blive oversat af en af vores dygtige bosniske oversættere, og teksten vil derfor være af meget høj kvalitet. Derudover tages der også hensyn til kulturelle aspekter i oversættelsen.

  • Specialiseret professionel modersmålsoversættelse:
    Ved særlige typer af oversættelser, som f.eks. juridiske tekster, finansielle tekster, medicinske tekster, patenter eller byggemanualer, kan det være nødvendigt, at oversætteren har en særlig viden inden for området. Ved at benytte specialiseret professionel modersmålsoversættelse sikrer du dig en oversætter med særligt kendskab til fagområdet. 

Om bosnisk

Bosnisk er et slavisk sprog og et af tre officielle sprog i Bosnien-Hercegovina, og det tales desuden i Serbien, Kroatien og Montenegro. Det er et sprog, der løsriver sig fra det sydslaviske sprog serbokroatisk. Der er et overordnet nært slægtskab mellem serbisk, kroatisk og bosnisk, hvorfor der ligeledes er en stor indbyrdes forståelighed mellem de tre sprog. Bosnisk adskiller sig dog fra de to andre sprog ved at have et større indlån af ord fra blandt andet arabisk, persisk og tyrkisk. Oftest benyttes det latinske alfabet, men i nogle sammenhænge benyttes det kyrilliske alfabet.  

Lande hvor der tales bosnisk

Der tales bosnisk i Bosnien-Hercegovina, Serbien og Montenegro samt nogle minoritetsgrupper i Kroatien og Tyrkiet.

Forkortelsen for bosnisk

Forkortelser for sprog bruges blandt andet til brochurer, manualer og lignende. Forkortelsen for bosnisk er bos (ISO 639-3).

Kontakt os i dag!

Vores team af bosniske oversættere sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag, hvis vi skal sende dig et tilbud, eller hvis du vil høre mere om vores ydelser. LingoBob kan kontaktes på telefon: +45 42 67 02 52 eller på mail: info@lingobob.dk.

LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være både bedst og billigst. 

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.