Marketing oversættelse for din virksomhed

Hurtig levering

Altid hurtig levering til aftalt tid.

Høj kvalitet

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et eller flere fagområder og oversætter kun til deres modersmål.

Prisgaranti

Vi tilbyder prisgaranti og matcher prisen, hvis du får et bedre tilbud på oversættelse fra en af vores konkurrenter.

Bestil tilbud på oversættelse nu 👉
LingoBob er et oversættelsesbureau, hvor Johannes er projektleder og marketingansvarlig, mens Mads er direktør og ejer af LingoBob.
Vores LingoBob-maskot tjekker, at kvaliteten er i top, mens han én efter én tjekker punkterne af på en tjekliste.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti er din garanti for god kvalitet.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot slår prisen ind på "kasseapparatet" – helt enkelt uden gebyrer og med de priser, som vi skilter med på hjemmesiden.

Gennemsigtige priser

Oversættelsesbureau med fast, lav ordpris.
Læs mere
Vores LingoBob-maskot løber hurtigt og sørger for, at vi når i mål til aftalt tid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hasteoversættelse

Skal det gå hurtigt, tilbyder vi hastelevering.
Læs mere

Vind kunder på tværs af landegrænser ved at oversætte jeres marketingmateriale til relevante sprog. Vi har herunder udpenslet fordelene, samt hvilke forbehold I skal gøre jer ifm. oversættelse af marketingmateriale.

Derfor skal I oversætte jeres marketingmateriale

Gode oversættelser af marketingmateriale kan spille en essentiel rolle for jeres virksomheds succes, især hvis I målretter jer mod lande med markante kulturforskelle. Ved at oversætte jeres marketingmateriale styrker I troværdigheden omkring jeres brand, og samtidig sikrer I jer, at det rette budskab bliver formidlet korrekt.

Oversættelser som formidler det rette budskab

Kulturforskelle gør, at der er forskel på, hvordan reklamer bliver opfattet i de forskellige dele af verden. Derfor er det vigtigt, at oversætteren har indsigt i, hvilke verbale nuancer der skal tages højde for, når marketingmateriale oversættes fra et sprog til et andet. Det sørger vi for, i og med at alle vores kyndige translatører, oversætter til deres eget modersmål. Det er jeres forsikring om, at vores oversættere tager højde for at tilpasse potentielle vendinger og ordvalg til kulturen.

Marketingmateriale vi kan oversætte

Der er stort set ikke den opgave, vi ikke kan løse. Gennem tiden har vi oversat marketingmateriale i alle formater. Vi tilbyder over 800 forskellige sprogkombinationer, så vi er godt stillet til at hjælpe dig med din opgave. Herunder har du et overblik over en række marketingmateriale, som vi kan hjælpe med at oversætte:

  • Hjemmesider
  • SEO-tekster
  • Google Ads kampagner
  • Nyhedsbreve
  • Brochurer
  • Flyers
  • Visitkort
  • Bannere
  • TV-spot
  • Radiospot

Husk, vi har prisgaranti – så du finder ikke et tilbud, som vi ikke kan matche.

Gå ikke på kompromis med marketingmateriale

Jeres marketingmateriale er ofte med til at præge nye kunders førstehåndsindtryk af jer. Derfor skal kvaliteten af oversættelsen også være i orden. Vi garanterer jer en professionel oversættelse, som bliver gennemlæst grundigt, før den bliver leveret til jer. Derudover har vi tilfredshedsgaranti, så I ikke behøver at nøjes.

LingoBob, en samarbejdspartner du kan regne med

Med vores mange års erfaring samt brede netværk af kyndige oversættere, er LingoBob et oversættelsesbureau, du kan regne med. Alle vores oversættere gennemgår en grundig screeningsproces, hvilket er din garanti for oversættelser i topklasse. Hvad enten du har brug for hjælp til oversættelse af marketingmateriale, eller der er et andet projekt, du har brug for hjælp til, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du kan fange os på +45 42 67 02 52 eller sende os en mail på info@lingobob.dk for et uforpligtende tilbud.

Oversættelsesbureauet LingoBob vandt i 2021 Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Vi tilbyder både tilfredsheds– og prisgaranti, for vi insisterer på at være blandt de bedste og billigste oversættelsesbureauer i Danmark.

Vi har – til stor frustration for vores SEO-bureau – ingen cookies. Det betyder, at vi ikke ved alt om dig og dit besøg, men det lever vi med, for det er vigtigere for os, at du føler dig tryg og får en god oplevelse.